Isnin, 5 Mac 2012

dup dap... dup daappp dupp daapp!

Hai.... Anak2 tingkatan 5 tahun lepas dah ready ke nak ambil result minggu depan ni? Cuak tak? Mesti tengah berdebar2 kan... 22hb Mac keputusan SPM 2011 akan diumumkan.. Anak2 sila datang sekolah awal sebab pagi tu UBK Sementas ade anjurkan Hari Informasi Kerjaya bertempat di Kantin Tambahan sekolah kita.. so sementara tunggu nak ambil result jam 10.30 tu boleh lah ke booth2 IPT yg mengadakan pameran.. ade lebih kurang 7,8 IPT yg akan membuka booth nanti.

Bekas2 pelajar yg dah abes sekolah yg rase2 berminat nak sambung belajar dipersilakan datang ke pameran IPT yg diadakan tu.. bermula jam 8.00 pagi hingga 1.00 petang.. Di bilik tayang sekolah pun akan diadakan talk tentang kerjaya dalam bidang ICT.. rugi kalau tak datang...


Kepada yg dapat keputusan yg baik, taniah dari UBK sementas..


 Yang tidak menepati sasaran, jangan putus asa dan cuba lagi di masa akan datang ye.. 


2 ulasan:

Seri_Najwa95 berkata...

adui, tetibe saya pulak yang rasa berdebar..
macam saya pulak nak amik result nih..
hehe..

smoga akak2 n abg2 kita mdapat result yg cmerlang utk SPM 2011..

kaunselingsementas berkata...

Terima kasih atas doa & harapan anda, seri. Masa ni cepat je berlalu kan..
:)